Персонален треньор Никола Гюлеметов - За мен

Аа съм инж. НИКОЛА ГЮЛЕМЕТОВ - 20 години персонален треньор и фитнес инструктор!
Републикански, балкански и вице световен шампион!!!

персонален треньор и фитнес инструктор

инж. Никола Гюлеметов

Републикански, балкански и вице световен шампион
Тялото ни има нужда от ежедневни дажби физическо натоварване, а аз като професионален фитнес инструктор мога да ви бъда полезен с опита и знанията си за да насочите усилията си в правилна посока за доизграждане и оформяне на тялото Ви.

За вески клиент се изгражда програма, за обучение към която ще получите индивидуален подход за създаване тренировачен план и професионално отношение. Методите ми на тренировка са специално предназначени за достигането на максималния генетичен потенциал по естествен начин. Дългогодишен опит и знания в областта на диетологията.

Услугите, които предлагам като персонален треньор
Консултации и препоръкиКонсултациите се провеждат персонално и чрез имейл, като въпросите късаещи програми за тренировка и диети не включват тяхното създаване. Ще получите възможно най-бързо професионални отговори на въпросите, които Ви вълнуват.
Персонални тренировки Базират се въз основа на Вашият "План за хранене" и "Тренировъчна програма". Съобразени с личните Ви желания и резултатите, които искате да постигнете. Включва личното ми присъствие в тренировъчните Ви дни (по Ваше желание).
Персонална програма за режим на храненеСъобразно с Вашето здраве и начин на живот. Персонализиран план за хранене, приготвен специално за вас.
Персонални тренировъчни прграмиДобре оформенни тренировки съобразени с целите Ви. Изчислени по начин, който да е най-ефективен, за Вас с видими резултати. Включва най-добрата комбинация от упражнения, техники и методики на упражнения. Изчисляване на размера на тежестите, броя на сериите и почивките между тях.
Цени на услугите: Програма - 50 лева; Диета - 50 лева; Програма + Диета - 80 лева; Персонална тренировка - 20 лева; Персонални тренировки - 300 лева на месец; Персонални тренировки за деца - 200 лева на месец; Подготовка за състезания - 500 лева на месец; Подготовка за състезания - 500 лева на месец.
Моите професионални дипломи и сертификати
s5
s5
s3
s3
s11
s11
s4
s4
s6
s6
s9
s9
s10
s10
s12
s12
s1
s1
s2
s2

______________

Постигнатите резултати са най-голямата мотивация да продължа ...
Личен албум със снимки
Никола Гюлеметов - персонален треньор

ВЪЗПИТАНИК НА НСА - СОФИЯ


 • Основни предмети/застъпени професионални умения: Анатомия , Физиология , Биохомия , Спортна медицина , Психология ,Биомеханика , Хранене , Диетология , Хранителни добавки , Културизъм и фитнес.

 • Наименование на придобитата квалификация: Обществен инструктор по културизъм и фитнес-културизъм

 • Ниво по националната класификация: Слетдипломна квалификация
Никола Гюлеметов - персонален треньор

ОБУЧЕНИЕ КЪМ C.O.R.F.I.T. - USA


 • Основни предмети/застъпени професионални умения: Анатомия , Физиология , Биохомия , Спортна медицина , Психология ,Биомеханика , Хранене , Диетология , Хранителни добавки , Културизъм и фитнес.

 • Наименование на придобитата квалификация: Personal Trainer , Performance Nutrition , Biomechanical Analysis

 • Ниво по националната класификация: Master – Level Teaching
Никола Гюлеметов - персонален треньор

ОБУЧЕНИЕ КЪМ I.S.S.A. - USA


 • Основни предмети/застъпени професионални умения: Индивидуални хранителни режими за професионални спортисти и състезатели. Индивидуални тренировъчни програми професионални спортисти и състезатели.

 • Наименование на придобитата квалификация: Fitnes Trainer

 • Ниво по националната класификация: PROFESIONAL
Никола Гюлеметов - персонален треньор

ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР И ФИТНЕС ИНСТРУКТОР


Прилагане на придобитите професионални умения, като фитнес инструктур, персонален треньор и диетолог във фитнес клуб "Dynamic Fitness" - град Пазарджик .

 • Индивидуални консултации
 • План за хранене
 • Персонални тренировъчни програми
 • Персонални тренировки
Никола Гюлеметов - персонален треньор

ЧЛЕН НА IFBB


 • Участвал съм на български и европейски състезания по културизъм. Допълнителния опит и познания, които съм натрупал в тях, в момента ги предавам на част от моите клиенти, които искат да постигнат върховна форма на тялото. Член на Международната Федерация по Бодибилдинг и фитнес (IFBB).

 • С дългосрочните ми контакти мога да Ви бъда полезен, за препоръка на фитнес и персонални инструктори извън град Пазарджик.
20042008201020112012

персонален треньор
Искаш да стопиш мазнините? Имаш нужда да излезеш от кожата си? Не ти е достатъчно постигнатото? Тялото ти е жадно за още? Персоналните тренировки ще дадат удоволетворение на това.
инж. Никола Гюлеметов
Професионален фитнес инструктор и персонален треньор

персонален треньор
Първите професионални образователни стъпки направаих 1993 година, което определи пътя ми на изграждане като професионален фитнес инструктор и съзтезател. Притежавам междонародни дипломи и квалификации потвърждаващи моите професионални умения.

персонален треньор
Инжинер Никола Асенов Гюлеметов с диплом за завършен курс 1,2,3,4 ниво c.o.r.f.i.t., диплом за завършен курс и член на I.S.S.A /profesional division/, сертификат за завършен курс по първа помощ

инж. Никола ГюлеметовПерсонален ТреньорДипломи и сертификатиКвалификацииИстория на развитиеАвтобиография