ÐеÑÑонален ÑÑенÑÐ¾Ñ Ðикола ÐÑлемеÑов
ÐеÑÑонален ÑÑенÑÐ¾Ñ Ðикола ÐÑлемеÑов
ÐеÑÑонален ÑÑенÑÐ¾Ñ Ðикола ÐÑлемеÑов
Ðикола ÐÑлемеÑов - пеÑÑонален ÑÑенÑоÑ

1 2 3 4

Клас мъже

Индивидуални тренировачни програми и хранителни режими, с които се постига цялостно оформяне на тялото и растеж на мускулната маса.

Клас жени

Персонален режим на хранене, индивидулани, наситени с кардио тренировки, чрез които да се постигнат стегнати и красиви форми на тялото.
 

Детайли на тренировъчнита програма

Целта на тренировката за всеки е различна, но необходимостта от натоварване за тялото е една. Хората сме бозайници и като всяки един такъв на планетата необходимостта от физическо натоварване е огромна.
Нормализира метаболизмаС нарастване на годините метаболизма се забавя. Чрез спорт може да се ограничи този процес.
Прави ни по-издържливиЧрез редовни тренировки може да се постигне оптимална издръжливост на тялото ни.
ЛекуваС правилни тренировки и физическо натоварване се "изчистват" травми и заболявания.
Надгражда физиката, която имамеВсяко физическо натоварване на мускулните групи кара тялото ни да се оформя.
Дава ни дисциплинаПоследователността и спазването на тренировъчните програми и волята изгражда дисциплината.
Захранва самочувствието ниЧаст от самочувствието на човек минава през това как изглежда, за това е хубаво да се поддържаме физически.

Работно време

Персонални тренировки в Gym Dynamic Center - град Пазарджик, улица "Константин Величков" 12. За клиенти желащи други фитнес зали провеждам след допълнителни уговорки.
Понеделни - Петък 08:00 - 20:00
Събота 09:30 - 18:30
Неделя 10:30 - 15:30

Новини

За връзка

За въпроси свързани с предлаганите от мен услуги, като персонален треньор и фитнес инструктур, можете да ме потърсите в определеното работно време.
Мобилен: +359 899 847 788
Мобилен: +359 889 606 864

Започни тренировачния ден

Фитнес клуб GYM DINAMIC
Никола Гюлеметов - персонален треньор

Хранителен режим

90%

Персонална тренировъчна програма

100%

Персонални тренировки

90%
Криси - преди
Криси - преди
Криси - преди
Криси - преди
Криси - преди
Криси - преди
Криси - сега
Криси - сега
Криси - сега
Криси - сега
Криси - сега
Криси - сега

Адрес и директни връзки

 
Фитнес клуб GYM DINAMIC Константин Величков 12, ет -1
Пазарджи 4400, България
 
И-мейл за връзка nikola_asenov@abv.bg
 
Телефонен номер за връзка +359 899847788 / +359 889 606 864

Не се притеснявай да ме потърсиш

За допълнителни въпроси или провеждането на лични консултации свързани с услугите, които предлагам можете да се свържите с мен на предоставения имейл или контактната форма. Ще ви отговоря възможно най-бързо.

Ако желаете директен разговор свързан с предлаганите от мен услуги можете да позвъните на

+359 899847788 или +359 889 606 864 .

Аа съм инж. НИКОЛА ГЮЛЕМЕТОВ - 20 години персонален треньор и фитнес инструктор!
Републикански, балкански и вице световен шампион!!!

персонален треньор и фитнес инструктор

инж. Никола Гюлеметов

Републикански, балкански и вице световен шампион
Тялото ни има нужда от ежедневни дажби физическо натоварване, а аз като професионален фитнес инструктор мога да ви бъда полезен с опита и знанията си за да насочите усилията си в правилна посока за доизграждане и оформяне на тялото Ви.

За вески клиент се изгражда програма, за обучение към която ще получите индивидуален подход за създаване тренировачен план и професионално отношение. Методите ми на тренировка са специално предназначени за достигането на максималния генетичен потенциал по естествен начин. Дългогодишен опит и знания в областта на диетологията.

Услугите, които предлагам като персонален треньор
[bt_iconbox style="icon-inleft-circle" title="Консултации и препоръки" title_color="#259b9a" icon="icon:globe" icon_size="30" font_size="12" text_color="#fff" class="iconBoxAboutUs"]Консултациите се провеждат персонално и чрез имейл, като въпросите късаещи програми за тренировка и диети не включват тяхното създаване. Ще получите възможно най-бързо професионални отговори на въпросите, които Ви вълнуват.[/bt_iconbox] [bt_iconbox style="icon-inleft-circle" title="Персонални тренировки" title_color="#259b9a" icon="icon:globe" icon_size="30" font_size="12" text_color="#fff" class="iconBoxAboutUs"] Базират се въз основа на Вашият "План за хранене" и "Тренировъчна програма". Съобразени с личните Ви желания и резултатите, които искате да постигнете. Включва личното ми присъствие в тренировъчните Ви дни (по Ваше желание).[/bt_iconbox] [bt_iconbox style="icon-inleft-circle" title="Персонална програма за режим на хранене" title_color="#259b9a" icon="icon:globe" icon_size="30" font_size="12" text_color="#fff" class="iconBoxAboutUs"]Съобразно с Вашето здраве и начин на живот. Персонализиран план за хранене, приготвен специално за вас.[/bt_iconbox] [bt_iconbox style="icon-inleft-circle" title="Персонални тренировъчни прграми" title_color="#259b9a" icon="icon:globe" icon_size="30" font_size="12" text_color="#fff" class="iconBoxAboutUs"]Добре оформенни тренировки съобразени с целите Ви. Изчислени по начин, който да е най-ефективен, за Вас с видими резултати. Включва най-добрата комбинация от упражнения, техники и методики на упражнения. Изчисляване на размера на тежестите, броя на сериите и почивките между тях. [/bt_iconbox] Цени на услугите: Програма - 50 лева; Диета - 50 лева; Програма + Диета - 80 лева; Персонална тренировка - 20 лева; Персонални тренировки - 300 лева на месец; Персонални тренировки за деца - 200 лева на месец; Подготовка за състезания - 500 лева на месец; Подготовка за състезания - 500 лева на месец.
Моите професионални дипломи и сертификатиdjmedia:1

Необходимите стъпки

персонален треньор
Искаш да стопиш мазнините? Имаш нужда да излезеш от кожата си? Не ти е достатъчно постигнатото? Тялото ти е жадно за още? Персоналните тренировки ще дадат удоволетворение на това.
инж. Никола Гюлеметов
Професионален фитнес инструктор и персонален треньор
персонален треньор
Първите професионални образователни стъпки направаих 1993 година, което определи пътя ми на изграждане като професионален фитнес инструктор и съзтезател. Притежавам междонародни дипломи и квалификации потвърждаващи моите професионални умения.
персонален треньор
Инженер Никола Асенов Гюлеметов с диплом за завършен курс 1,2,3,4 ниво c.o.r.f.i.t. НСА "Васил Левски", диплом за завършен курс и член на I.S.S.A /profesional division/, сертификат за завършен курс по първа помощ.
инж. Никола Гюлеметов. Персонален ТреньорИстория на развитиеДипломи и сертификати

______________

Държавно първенство по бодибилдинг и фитнес 2017.
Състезателен албум на инж. Никола Гюлеметов